Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Легендарният футболист и треньор Димитър Пенев призна, че

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия Легендарният футболист и треньор Димитър Пенев призна, че
Коментари Харесай

Димитър Пенев като кандидат за депутат: Животът ми е към края си, реших да опитам малко от политиката

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия 

Легендарният футболист и треньор Димитър Пенев призна, че е приел да бъде претендент за народен представител от обединението „ Воля “ и НФСБ, тъй като никой различен не му е предложил място в листите. В студиото на Нова телевизия той добави, че би се замислил, в случай че беше поканен от Българска социалистическа партия, ГЕРБ или Движение за права и свободи, само че никой не се сетил за него.

„ Един път сме се виждали, завчера “, това сподели Пената за Веселин Марешки, който му е предложил да стане политик. Той добави, че не се тормози от това от делата и присъдата на водача на „ Воля “ на втора инстанция. Най-успешният селекционер в българския футбол съобщи, че ще помогне на акцията на обединението „ в своя жанр “.

„ Няма да съм комплицирано крило или комплициран бранител “, сподели Димитър Пенев. „ Животът ми е към края си, взех решение да опитам малко от политиката “, разяснява той и добави: „ В спорта всички ни познават, ще стартират евентуално и рецензиите “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР